Magnolia Art Kertépítő Kft. - kerttervezés, kertépítés
English

Magánkertek

Közkertek

Kerttervezés, kertépítés - Magnolia Art Kertépítő Kft. Kerttervezés, kertépítés - Magnolia Art Kertépítő Kft.

Családi házak kertjének, társasházak zöldfelületének, hétvégi nyaralók, birtokok környezetének tervezését, építését ajánljuk Önnek. Kreatív, esztétikus, fenntartható megoldásokat kínálunk, melyeket magas színvonalú kivitelezéssel valósítunk meg, bárhol az ország területén vagy külföldön. Számunkra azonban a kerttervezés, kertépítés nem indulhat el bizalom, párbeszéd nélkül. Célunk, hogy az Ön elképzeléseit, álmait, ötleteit valósítsuk meg papíron és a valóságban.

A városi zöldterületeket, az intézmények zöldfelületeit, a műemlékek környezetét a legújabb hazai és európai trendek, jogszabályok szerint tervezzük és építjük. Vállaljuk koncepció tervek, kiviteli szintű tervek, szöveges munkarészek, látványtervek, pályázati anyagok készítését az ország bármely területén. Célunk, hogy munkánkkal hozzájáruljunk a települések arculatának fejlesztéséhez és a lakosság környezeti neveléséhez.

kertépítés
Ökoturisztikai attrakció-körforgásos folyamatokra épülő kertészet és mintagazdaság, konferencia tér Kapacitásbővítő beruházás a Magnolia Art Kft-nél

Developed by Moksaphoto