Magnolia Art Kertépítő Kft. - kerttervezés, kertépítés
English


Kerttervezés

 

1) ALAP tervezési típus - Koncepció vázlatterv

Az ALAP tervezési típust azoknak ajánljuk, akik olyan megoldásokat szeretnének a kertben látni, amelyek funkcionálisak, esztétikusak, és személyre szabott filozófiával és stílusban készülnek. Ezen tervtípus több, vázlat szintű ötlettervet tartalmaz, exkluzív öltetekkel, kerti látványelemekkel igény szerint fűszerezve. Az ALAP tervezési típus lehetőséget ad arra, hogy kiderüljön, milyen kerti élettér illik Önhöz a legjobban.

 

 

2) KLASSZIKUS tervezési típus - Tájépítészeti koncepcióterv

A KLASSZIKUS kertépítészeti tervben az ALAP tervtípus kiegészül a tervezett burkolatokkal, terep kialakítással, növénykiültetési tervvel (tervezett növények fajszintű megjelölésével, fajlistával), valamint a kerti építményekkel és egyéb objektumokkal.. A hangulatképek összeállítása a kert hangulatába, jellegébe, fontosabb tereibe ad betekintést. A tervben megjelölésre kerülnek a világításhoz szükséges pontok is (igény szerint).

 

 

3) EXKLUZÍV tervezési típus - Engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció

Az EXKLUZÍV tervezési típust azoknak ajánljuk, akiknek a fentieken túl szükségük van a koncepcióterv részletesebb kidolgozásához, általában valamilyen engedélyezési eljáráshoz. Ez a tervtípus a fentieken túl az engedélyezési és a kiviteli tervdokumentáció elkészítését foglalja magába.

 

 

 


Developed by AyacLab Web Development