Magnolia Art Kertépítő Kft. - kerttervezés, kertépítés
English


Kerttervezés

 

1) ALAP tervezési típus

Az ALAP tervezési típust azoknak ajánljuk, akik olyan megoldásokat szeretnének a kertben látni, amelyek funkcionálisak, esztétikusak, és személyre szabott filozófiával és stílusban készülnek. Ezen tervtípus több, vázlat szintű ötlettervet tartalmaz, exkluzív öltetekkel, kerti látványelemekkel igény szerint fűszerezve. Az ALAP tervezési típus lehetőséget ad arra, hogy kiderüljön, milyen kerti élettér illik Önhöz a legjobban.

 

 

2) KLASSZIKUS tervezési típus

A KLASSZIKUS kertépítészeti tervben az ALAP tervtípus kiegészül a tervezett burkolatokkal, terep kialakítással, a tervezett növényzettel (ajánlott növényjegyzékkel, a kiültetést meghatározó vezérnövények megjelölésével), valamint a kerti építményekkel és egyéb objektumokkal.. A hangulatképek összeállítása a kert hangulatába, jellegébe, fontosabb tereibe ad betekintést. A tervben megjelölésre kerülnek a világításhoz szükséges pontok is (igény szerint).

 

 

3) EXKLUZÍV tervezési típus

Az EXKLUZÍV tervezési típust azoknak ajánljuk, akik a fentieken túl úgy érzik, hogy számukra nehezen képzelhető el a hangulatképek és alaprajz alapján, hogy milyen lesz térben a kert képe, hangulata. A kert részletei 3D látványterveken keresztül kerülnek bemutatásra, így könnyebben érthető a tervi tartalom és gyorsabban születhetnek döntések is a kert megjelenésével kapcsolatban.

 

 


Developed by AyacLab Web Development